Защо iTrade Bulgaria
  • Надеждни и сигурни решения с висока надеждност и ефективност

  • Ниски цени без компромиси с качеството ни

  • Доказани специалисти с дългогодишен опит в областта

  • Оборудване от водещи фирми като CISCO и HP

  • 24/7 Подръжка и мониторинг от квалифициран персонал

  • Проверка на баланса по акаунта в реално време

Надеждност и сигурност на мрежата

iTrade винаги държим да предлагаме възможно най-добрите услуги на конкуретни цени. Това постигаме чрез постоянен мониторинг на мрежата, резервираност на ресурсите и оборудване от водещите компаниии в бранша.

Мониторинг на мрежата 24/7/365

Ние от iTrade обработваме хиляди обаждания на ден и въпреки всичко разбираме важността на всяко едно от тях. Това ни задължава да осигуряваме постоянно високо качество на нашите обаждания и постоянно да следим за възникване на проблеми и бързото им отстраняване.

Ние изпълняване постоянен мониторинг на мрежата и следим за претоварвания или прекъсвания като се стремим да ги доведем до минимум. Нашите висококвалифицирани специалисти са обучени за бързи и адекватни действия във всякакви ситуации.

Чрез постояния мониторинг на мрежата се стараем да осигурим непрекъсвама работа на нашите услуги и страхотно преживяване на Вас, нашите клиенти, докато ги използвате.

Резервирани трасета

В iTrade подържаме резервораност на нашите трасета в случай на отпадане. Стараем се винаги в случай на отказ да сме подсигурени с резервно трасе към дадена дестинация независимо от цената която се налага да платим.

Резервираността ни дава спокойствие и сигурност за да работим в основната си насока - осигуряване на високотехнологични предложения на достъпни цени, а не работа по отстраняване на проблеми.

Допълнителните трасета ни дават въжмоност да обслужваме дори пикови нива на трафика в Часовете с най-голям трафик (ЧНТ), без да губим нито едно повикване.

Разделяне на трафика

iTrade разполага с множество трасета към едни и същи дестинации, това ни дава възможност за разпределяне на трафика през различни доставчици. Това ни дава възможност да застраховаме от отпадания, претоварвяния и др.