VoIP телефонни централи от АйТрейд
Защо iTrade Bulgaria
  • Надеждни и сигурни решения с висока надеждност и ефективност

  • Ниски цени без компромиси с качеството ни

  • Доказани специалисти с дългогодишен опит в областта

  • Оборудване от водещи фирми като CISCO и HP

  • 24/7 Подръжка и мониторинг от квалифициран персонал

  • Проверка на баланса по акаунта в реално време

iTrade Bulgaria

iTrade Bulgaria e компания, създадена от професионалисти в областа на телекомуникациите , софтуерната разработка и имплементация и обслужването на клиенти. Съчетавайки Ноу-хау с креативно мислене, решенията на iTrade позволяват да комуникирате с клиентите си по всяко време и навсякъде.

С напредването на технологиите, комуникациите заемат все по-важно място в ежедневието на всяка една компания. Сериозната липса на конкуренция и алтернативи на телекомуникационния пазар, често поставя сериозен проблем пред търсещите качествени но и икономични решения фирми. Целта на iTrade е да предостави нови средства за комуникация, които включват всички съвременни комуникационн канали.

Спектъра от услуги на iTrade включва не само техническата база и импементация на интегрираните системи, но и анализ, трейнинг и мониторинг на дейноста на центровете за обслужване на клиенти. Ние знаем че технологиите са само инструмент и искаме да отидем една стъпка напред, като не се лимитираме само с тяхната имплементация, но и да помогнем на фирмите да достигнат най-високите международни нива в обслужването на клиентите си, като надхвърлим очкванията на клиентите във всяко едно обаждане.