VoIP телефонни централи от АйТрейд
Защо iTrade Bulgaria
 • Надеждни и сигурни решения с висока надеждност и ефективност

 • Ниски цени без компромиси с качеството ни

 • Доказани специалисти с дългогодишен опит в областта

 • Оборудване от водещи фирми като CISCO и HP

 • 24/7 Подръжка и мониторинг от квалифициран персонал

 • Проверка на баланса по акаунта в реално време

Речник

 1. Идентификация на повикването (Caller ID)

  Идентификацията на повикването се изразява с възможността на централата да прехвърля информация към телефонния апарат за това кой е номерът от който идва повикването. Функционалност която е съвсем стандартна за мобилните телефони.

 2. Трансфер на разговора (Call transfer)

  Трансфер на разговора е възможността едно повикване да бъде прехвърлено след като е отговорено. Например Вашата секретарка отговаря входящо повикване и след това пренасочва обаждането към съответния човек.

 3. Месечна разпечатка на разговорите (CDR Report)

  Разпечатката на разговорите съдържа детайлна информация за всяко едно повикване което е инициирано от Вашия акаунт. Имате възможност да видите продължителност на разговорите, разпределение на разговорите по дестинации, от кой вътрешен номер са инциирани, както и много друга информация. Възможно да изградим специален отчет според Вашите специфични изисквания.

 4. Неограничен брой потребители/вътрешни номера

  Телефонните централи на АйТрейд дават възможност за създаване на теоретично неограничен брой вътрешни номера. Разбира се на практика ограничение се поражда от параметрите на съответната централа, но 1000 вътрешни номера не биха били проблем дори за нашите централи от ниския клас.

 5. Възможност за играждане на гласови менюта (IVR)

  Гласовите менюта се налагат все повече заради възможността си да разпределят входящите повиквания според правилното им направление. Например, с употребата на гласови менюта не е необходимо от човек, който да разпределя обажданията за отдел продажби и отдел поддръжка. Това става от самия клиент тъй като той избира 1 за връзка с отдел продажби и 2 за отдел поддръжка например. Разбира се е възможно да бъде пренасочено обаждането след като клиента се е свързал с ваш представител но се установи, че е допуснал грешка при избора си.

 6. Възможност за запис на разговорите (Call recording)

  Нуждата от запис на разговори може да бъде породена в зависимост от целта на централата. В случай че имате входяши повиквания от клиент, почти задължително е записването им заради сигурността на клиента, а и вашата разбира се.

 7. Възможност за рутиране на обажданията по най-ниска себестойност

  В случай че сте решили да използвате повече от един доставчик на VoIP телефонни услуги нашите централи могат да пренасочват обажданията през този оператор който осигурява по ниска себестойност на повикването по даденото направление.